Πιστοποιητικά ποιότητας

Στoν Α.Σ.Ο.Π. Ελαφονησίου ΣΥΝ.Π.Ε. πιστεύουμε πως για να είναι ένας Συνεταιρισμός πρωτοπόρος οφείλει να παράγει με μεθόδους και διαδικασίες υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και με συνεχή βελτιστοποίηση υπηρεσιών που να εξασφαλίζουν μια ισχυρή δέσμευση με τους συνεργάτες του.

Διακρίσεις

Σημαντική διάκριση για τον Α.Σ.Ο.Π. Ελαφονησίου ΣΥΝ.Π.Ε.

Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας υποδέχτηκε στο προεδρικό μέγαρο τους αγρότες της χρονιάς 2012 που ανέδειξε η δημοσιογραφική ομάδα της Agrenda.

Κάλεσμα από τον πρώτο πολίτη της χώρας προς τον ελληνικό λαό

«Πίσω στη γη για να σωθούμε» ήταν το σύνθημα που έδωσε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αγρότες που διακριθήκαν από την εφημερίδα «agrenda».Ο ίδιος είπε ότι μεγάλωσε σε κτηνοτροφικό χωριό και αγαπάει τη γη, ενώ συνεχάρη τους αγρότες για την «θαυμάσια» προσπάθεια που κάνουν.
«Μακάρι να βρείτε περισσότερους μιμητές» είπε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που ασχολούνται με τη γη, «την οποία είχαμε εγκαταλείψει τελείως». 
Ο κ. Παπούλιας σημείωσε επίσης ότι τα αγροτικά προϊόντα είναι πρώτα στη σειρά στις εξαγωγές, κάτι που, όπως τόνισε, δείχνει ότι η χώρα μπορεί να βασίζεται σε μια παραγωγή αγροτική, που έχει πολύ καλές προϋποθέσεις.

Ο κ. Παπούλιας συναντήθηκε με τον Αντώνη Αρετουλάκη, αγρότη Ελαφονησίου Κρήτης, 3ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012. και τον Αντώνη Μαρακάκη, Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ομαδικής Παραγωγής Πρώϊμων Κηπευτικών και Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου Κρήτης.